H

Blokhutboot Houseboats

ultieme vrijheid op het water

blokhutboot

Houseboat2enjoy

Kies voor een comfortabele en luxe blokhut boot

Stap aan boord van een houseboat en ervaar een wereld van ongekende vrijheid en genot op het water. Verken avontuurlijk of ontspan simpelweg te midden van de prachtige natuur terwijl je overnacht op jouw blokhut boot. Huur een houseboat bij ons, maar waarom zou je er niet een kopen? Een houseboat als tweede thuis biedt namelijk de ideale combinatie van luxe en avontuur.

Nederlandse blokhutboot

Samen met vakmensen uit de Nederlandse scheepsbouwindustrie bouwen we onze duurzame en luxe houseboats.

Professionele omvormer

De elektrische stroom in jouw blokhut boot beschermen we tegen piekspanning, ook in havens.

Composiet superieur vlonders

Onze houseboats maken we met hoogwaardige, weerbestendige en duurzame vlonderplanken die eenvoudig te onderhouden zijn.

Weinig onderhoud

Onze houseboats zijn ontworpen met weinig onderhoud in gedachten. Duurzaamheid, onderhoudsgemak en zorgeloos ontspannen staan bij ons voorop.

Off-grid optie

Ervaar ultieme vrijheid met onze off-grid blokhut boot optie. Ze zijn dan compleet zelfvoorzienend en onafhankelijk van externe bronnen.

Duurzame keraliet zijpanelen

Onze keraliet zijpanelen weerstaan moeiteloos de weersinvloeden en vereisen minimaal onderhoud. Je krijgt van ons ook nog eens 10 jaar garantie op de panelen.

houseboat2enjoy

Geniet milieubewust van jouw luxe blokhutboot

Ervaar het ultieme comfort en de volledige onderdompeling in de natuur met onze houseboats. Deze buitengewone accommodaties bieden niet alleen het gewenste comfort, maar stellen je ook in staat om volledig zelfvoorzienend te zijn en te genieten van off-grid recreatie. Je overnacht in een blokhut boot omringd door adembenemende natuur.

Ontdek de ideale samensmelting van comfort, duurzaamheid en de pracht van de natuur in een van onze houseboats.

 

houseboat2enjoy

Je eigen blokhutboot samenstellen

Stap in de wereld van de nieuwe standaard in waterrecreatie met onze hoogwaardige en volledig uitgeruste houseboats. Stel jouw blokhut boot naar wens samen, bijvoorbeeld met de off-grid optie waarmee je volledig zelfvoorzienend recreëert.

Het ruime terras biedt een adembenemend uitzicht en een ongeëvenaarde ervaring op het water. Zo maak je van jouw tweede huis een uniek avontuur.

houseboat2enjoy

Kies voor een blokhutboot van Houseboat2enjoy

Ervaar de ultieme vrijheid en comfort op het water met onze Nederlandse houseboats. Geniet van een luxueus en gemakkelijk verblijf aan boord van jouw blokhut boot, terwijl je omringd wordt door de schitterende natuur.

Zo ontdek je de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur.

Comfort

Vrijheid

Duurzaam

Nederlandse bouw

Kwaliteit

Off-grid optie

Onderhoudsarm

Een met de natuur

Airconditioning

Geniet van ultiem comfort en een aangename temperatuur in jouw blokhut boot. Zelfs tijdens hete zomerdagen en koude winterdagen.

Betere hijsmogelijkheden

Zo nodig bieden wij goede hijsmogelijkheden voor verplaatsing en onderhoud van jouw boot.

Sanipack toilet

Kies voor het gemak en de efficiëntie van een Sanipack toilet, de ideale sanitaire oplossing voor elke blokhut boot.

Luxe afwerking

We gebruiken de beschikbare ruimte efficiënt. Alles is verwerkt in de drijvers, maar wel toegankelijk voor onderhoud en reparatie.

houseboat2enjoy

Luxe en milieubewust recreëren op je eigen blokhutboot

Onze houseboats, afkomstig van Nederlandse bodem en met een CE-D certificering, bieden gegarandeerde hoogwaardige kwaliteit en optimale veiligheid. Met een luxe en comfortabel ontwerp bieden deze blokhuis boten een zelfvoorzienende, duurzame en onderhoudsarme ervaring.

Zo kun jij zorgeloos genieten van het leven op het water. Creëer jouw droom: een houseboat die volledig is ingericht naar jouw eigen wensen en voorkeuren, en beleef een onvergetelijk avontuur op het water.

houseboat2enjoy

Liever een blokhutboot huren?

Onze mooie blokhut boten liggen langs de kade in de Harderhaven in Harderwijk. Een ideale plek om heerlijk te ontspannen in de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde. Wij verhuren ook sloepen om het Wolderwijd en Veluwemeer te verkennen. Deze combinatie geeft je het ultieme gevoel van vrijheid op het water.

houseboat2enjoy

Over Houseboat2enjoy

Berta en Bernhard hebben jarenlang sloepen verhuurd in Harderwijk en Zeewolde. Een aantal jaren geleden kwamen ze in aanraking met de innovatieve recreatiemogelijkheid van overnachten op een boot, wat precies paste bij hun duurzame bedrijfsvoering.

Ze kozen ervoor om hun focus te verleggen naar de verkoop van duurzame, milieuvriendelijke houseboats die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Ze vonden een partner voor de bouw van deze houseboats in een bedrijf uit Staphorst. Samen zetten ze zich in voor de ontwikkeling van luxe houseboats, met oog voor het milieu en duurzaamheid.