H

Houseboat Huren

Ultiem recreëren op het water

houseboat huren

houseboat huren

Luxe en duurzaam recreëren

Stap in de wereld van ultieme vrijheid en huur een houseboat voor een onvergetelijke waterervaring. Geniet van luxe, comfort en avontuur, allemaal op één plek en omringd door prachtige natuur.

Ontdek nu de mogelijkheid om een houseboat te huren en beleef een buitengewone en ongeëvenaarde ervaring.

HOUSEBOAT huren

Keurig voor elkaar…

Houseboat gehuurd. Keurig onderhouden. Vriendelijke man geeft duidelijke instructie. Erg leuk om een huis op het water te proberen. Interieur keurig. Grote keuken, 2 slaapkamers, TV, ruime bank. Overal aan gedacht. Restaurant ’t Huus van Guus op 50 meter. Prima restaurant. Harderwijk centrum 45 min lopen / 15 min fietsen.

Johanan Bos

houseboat huren

Over Houseboat2enjoy

Berta & Bernhard zijn al jaren actief in de verhuur van sloepen in Harderwijk en Zeewolde. Enkele jaren geleden ontdekten ze houseboats. Ze waren direct enthousiast over deze prachtige nieuwe manier van recreëren.

Nu bieden ze succesvolle verhuur en verkoop van duurzame en milieuvriendelijke houseboats aan van Nederlandse bodem.

houseboat2enjoy

Veelgestelde vragen

Mag ik met de houseboat zelf varen?

Nee, helaas mag u de houseboat niet zelf varen. De houseboat plaatsen we standaard in de Harderhaven, maar het is mogelijk een andere locatie te kiezen. We vragen wel een vergoeding hiervoor. We adviseren je om bij je houseboat een sloep te huren en daarmee de omgeving op het water te verkennen. Zo kun je optimaal profiteren van de vrijheid en flexibiliteit die een vakantie op het water biedt.

Zijn er bijkomende kosten voor de huur van een houseboat?

Nee, er zijn geen vaste bijkomende kosten voor de huur van een houseboat, alleen als je ervoor kiest om een BBQ te huren. In dat geval rekenen we een extra bedrag van 10 euro. Ons doel is jou een zorgeloze en transparante ervaring te geven. Alle basisvoorzieningen en faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf zonder onverwachte kosten.

Kan ik de houseboat online reserveren?

Ja, onze online kalender geeft je een duidelijk overzicht van de beschikbaarheid van onze houseboats. Je ziet gemakkelijk welke data nog vrij zijn. Selecteer de gewenste datum en maak je online direct je reservering. Of je nu van plan bent om binnenkort op vakantie te gaan of een speciale gelegenheid te vieren, je kunt op elk moment online reserveren en je plekje op de houseboat veiligstellen.

Mag een huisdier mee aan boord van de houseboat?

Ja, je mag een klein huisdier meenemen aan boord van de houseboat. We begrijpen dat huisdieren deel uitmaken van je gezin en je wilt genieten van hun gezelschap tijdens je verblijf. Houd er echter rekening mee dat het huisdier niet op bed of op de bank ligt. We vragen je begrip voor deze regel om de hygiëne en netheid van de accommodatie te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat de houseboat schoon en comfortabel is voor jou en je huisdier, zodat jij een aangenaam verblijf hebt.