H

Overnachten op een boot

ervaar ultieme vrijheid met houseboats

overnachten op een boot

Houseboat2enjoy

Comfortabel en luxe overnachten op een boot

Stap aan boord van een houseboat en ervaar een wereld van ongekende vrijheid en genot op het water. Of je nu een avonturier bent op verkenningstocht of gewoon wilt ontspannen in de schoonheid van de natuur, overnachten op een boot is jouw uitkomst.

Je kunt bij ons een houseboat huren, maar waarom niet een houseboat kopen? Een tweede huis op het water biedt de perfecte combinatie van luxe en avontuur.

Van Nederlandse bodem

Samen met vakmensen uit de Nederlandse scheepsbouwindustrie bouwen we onze duurzame en luxe houseboats.

Professionele omvormer

Onze professionele omvorm biedt betrouwbare elektrische stroom en beschermt tegen piekspanning, zelfs in havens.

Composiet superieur vlonders

Wij maken onze houseboats met hoogwaardige en geavanceerde vlonderplanken. Ze zijn weerbestendig, duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Weinig onderhoud

Ontspan en geniet zorgeloos, want onze houseboats zijn ontworpen met weinig onderhoud in gedachten. Duurzaamheid en onderhoudsgemak staan bij ons voorop.

Off-grid optie

Ervaar ultieme vrijheid door off-grid te overnachten op een boot. Onze houseboats zijn volledig zelfvoorzienend en staan los van externe bronnen als je daarvoor kiest.

Duurzame keraliet zijpanelen

Onze zijpanelen van keraliet weerstaan moeiteloos de invloeden van het weer en vereisen weinig onderhoud. We bieden een garantie van 10 jaar op deze zijpanelen.

houseboat2enjoy

Milieubewust genieten van jouw luxe houseboat

Stap in de wereld van ultiem comfort en natuurbeleving met onze houseboats. Deze unieke verblijven bieden niet alleen het gewenste comfort, maar ook de mogelijkheid om volledig zelfvoorzienend te zijn en off-grid te recreëren, omringd door de prachtige natuur.

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en de schoonheid van de natuur in onze houseboats.

houseboat2enjoy

Je eigen houseboat samenstellen

Ontdek de nieuwe norm in recreatie op het water met onze hoogwaardige en volledig uitgeruste houseboats. Geniet van culinaire hoogstandjes in de luxe keuken en ontspan in de stijlvolle badkamer. Het ruime terras biedt een prachtig uitzicht en een ongeëvenaarde beleving. Overnachten op een boot, helemaal naar eigen smaak ingericht. Maak van jouw tweede huis een unieke ervaring.

houseboat2enjoy

Overnachten op een boot van Houseboat2enjoy

Ervaar ultieme vrijheid en comfort op het water met onze Nederlandse houseboats. Geniet van overnachten op een boot in luxe en gemak, omringd door de prachtige natuur.

Comfort

Vrijheid

Duurzaam

Nederlandse bouw

Kwaliteit

Off-grid optie

Onderhoudsvrij

Een met de natuur

Airconditioning

Ervaar maximaal comfort en een aangename temperatuur, ook tijdens warme zomerdagen en koude winterdagen.

Betere hijsmogelijkheden

Vergemakkelijk de verplaatsing en het onderhoud van jouw houseboat met de uitstekende hijsmogelijkheden die Houseboat2Enjoy biedt.

Sanipack toilet

Kies voor het gemak en de efficiëntie van een Sanipack toilet, de ideale sanitaire oplossing voor overnachten op een boot.

Luxe afwerking

We gebruiken de beschikbare ruimte efficiënt. Alles is verwerkt in de drijvers, maar wel toegankelijk voor onderhoud en reparatie.

houseboat2enjoy

Overnachten op je eigen houseboat

Ontdek de perfecte mogelijkheid om jouw eigen Houseboat2enjoy varende houseboat te kopen. Onze houseboats, afkomstig van Nederlandse bodem en CE-D gecertificeerd, staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en optimale veiligheid. Met hun luxe en comfortabele ontwerp bieden deze varende huizen een zelfvoorzienende, duurzame en onderhoudsarme ervaring. Zo geniet jij onbezorgd van het waterleven.

Creëer jouw droom: een houseboat volledig ingericht naar jouw eigen wensen en voorkeuren en een onvergetelijk avontuur op het water

houseboat2enjoy

Liever een houseboat huren?

Onze mooie Houseboats liggen langs de kade in de Harderhaven in Harderwijk. Een ideale plek om heerlijk te ontspannen in de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde.

Wij verhuren ook sloepen bij de houseboats om het Wolderwijd en Veluwemeer te verkennen. Deze combinatie geeft je het ultieme gevoel van vrijheid op het water.

houseboat2enjoy

Over Houseboat2enjoy

Berta en Bernhard zijn al lange tijd actief in de verhuur van sloepen in Harderwijk en Zeewolde. Maar een paar jaar geleden ontdekten ze een nieuwe vorm van recreatie – overnachten op een boot. Houseboats bleken in perfecte harmonie te zijn met hun principes van duurzaam ondernemen.

Ze besluiten daarom om zich toe te leggen op de verkoop van milieuvriendelijke en duurzame houseboats die voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm. In hun zoektocht naar een bouwer vinden ze een bedrijf in Staphorst. Samen creëren ze luxe houseboats, altijd met respect voor het milieu en een verantwoorde bedrijfsvoering.